A betegségek elterjedésének megakadályozása és automatikusan mérje meg az épületbe belépő összes munkavállaló és látogató hőmérsékletét.

Az emberek és
a forgalom védelme

A betegségek elterjedésének megakadályozása és automatikusan mérje meg az épületbe belépő összes munkavállaló és látogató hőmérsékletét. A megemelt testhőmérséklet a COVID-19 egyik tünete.

Több információ

Mi a FeverScreener?

Biztonságos ember

A lázmentes emberek azonnali szabadon haladhatnak át, ezáltal megakadályozzák az embereket, hogy a bejáratnál gyűljenek össze, és csökkentik a betegség egészséges emberekre történő terjedésének valószínűségét.

Arczmaszk nélküli ember

Ha az embernek nincs maszk az arcán, a terminál azonnal hallható riasztást ad, hogy riasztja a céget. A maszk viselése a vírus terjedésének megakadályozása.

Személy akinek hőmérséklete van

Emelkedett hőmérséklet esetén a terminál azonnal hallható riasztást vált ki a vállalat figyelmeztetése céljából. Az érintkezés nélküli hőmérsékletmérés ember nélkül csökkenti a másik emberre történő átjutás kockázatát.

Hogyan működik

< 37.3 °C

A lázmentes emberek azonnali szabadon haladhatnak át, ezáltal megakadályozzák az embereket, hogy a bejáratnál gyűljenek össze, és csökkentik a betegség egészséges emberekre történő terjedésének valószínűségét.

≥ 37.3 °C

A testhőmérséklet ismételt kézi vezérlése.

Automatikus mérés testhőmérséklet a belépéskor

Felhő felület

A terminál WiFi-n keresztül csatlakozhat az internethez, és biztonságosan tárolhatja az emberek összes adatát és a hozzáférést a felhőnkben. A Cloud Sentiner lehetővé teszi a felhatalmazott személyek előzetes regisztrálását biometrikus azonosítás céljából, és a terület jogosulatlan belépésének távoli ellenőrzését. A felhő az EU-ban van, és az utasításokat követve a rendszer használata összhangban áll a GDPR-vel.

Integrációs lehetőségek

SW cégünk régóta koncentrál a berendezések biometrikus és hőtani paramétereinek javítására. Fejlesztő csapatunk képes biztosítani a biometrikus terminál integrációját harmadik féltől származó alkalmazásokhoz és eszközökhöz (pl. Központi biztonsági pult, tablet az SBS-hez stb.).

Használati lehetőségek FeverScreener

Buszok
Vonatok
Termelőüzemek
Irodák
Kórház
Kiskereskedelem
Repülőterek és állomások
Iskolákban

A készülék műszaki paraméterei

Kettős kamera az arc és a maszk érzékeléséhez
Ethernet / WiFi / Bluetooth / 4G modul felár ellenében
NFC kártyaolvasó
Hőérzékelő az emberi test hőmérsékletének érintkezés nélküli mérésére, ± 0,3 ° C pontossággal, 1 méter távolságból
Érintse meg a 8 hüvelykes LCD-t 800 * 1280 képpont felbontással a mért hőmérsékleti üzenetek megjelenítéséhez
Hangszóró és mikrofon
Fali tartó

Érintkezés

Telefon (08:00 - 20:00)

+421 917 500 505

Address

Sentiner, s.r.o.
Staré Grunty 18, Bratislava
Szlovák Köztársaság